KaartverkoopHot House Hoorn, Lost into Jazz Festival 2019

Wanneer
30-05-2019 16:00

Beschrijving
Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival voor de eerste keer op Hemelvaartsdag!

We sluiten het seizoen feestelijk af op Hemelvaart
met vooral veel live muziek op donderdag 30 mei het eerste kleinschalige en sympathieke Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival!

Hot House hoorn, Lost into Jazz is het podium waar elke tweede donderdag van de maand een concert wordt verzorgd met jazz en geïmproviseerde muziek in het prachtige Huis Verloren in de historische binnenstad van Hoorn.

AMSTERDAM FUNK ORCHESTRA
De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (lead alt) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit. Het Amsterdam Funk Orchestra bestaat uit wel 20 bandleden en is een spectaculaire, feestelijke en vooral ook dansbare band die elk feest op zijn kop zet!

ANNE CHRIS & DAAN HERWEG
Vlak na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam werd Anne Chris gevraagd om op te treden tijdens het North Sea Jazz Festival en nam haar carrière een stroomversnelling. Met pianist Daan Herweg op de Bechstein vleugel geven de liedjes van haar kersverse album ‘Flowing Freely’’ de intieme touch. Herweg was een tijdlang bandleider bij Caro Emerald en co-auteur voor Lange Frans.

REVEREND MOSES & THE SOUL DISCIPLES
Niet geheel zonder risico, want na een avond Reverend Moses & the Soul Disciples bent u zeker bekeerd tot het geloof van de groovy, swingy, soulfull Boogaloo. Als voorloper van de Soul en de Funk is de Boogaloo de spil tussen Jazz en Pop. Niet gehinderd door ingewikkelde songteksten treft deze instrumentale band u recht in uw muzikale ziel. Let’s Party!

Tico Pierhagen & Efraïm Trujillo
‘Leven is bewegen’ is de letterlijke vertaling van AGUABAJO Water stroomt, muziek vloeit en het leven beweegt...Een uniek huiskamerconcert met Tico Pierhagen op de Bechstein vleugel en tevens componist van deze kleurrijke melodieën, swingende harmonieën en folkloristische ritmiek vinden hun oorsprong in Colombia en brengt met Efraïm Trujillo een bijzonder concert die met zijn Mexicaanse roots de pianist haarfijn weet aan te voelen en de composities te vertalen via prachtige melodieuze lijnen op zijn saxofoon.

DULFER JAzZ FEATURING JERÔME HOL
De absolute headliner van het Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival is Hans Dulfer, één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. Een jazzmuzikant in hart en nieren en brengt mee oa gitarist Jerôme Hol die afkomstig is uit Hoorn en wel wordt vergeleken met een kruising tussen Jimi Hendrix en John Coltrane en wiens eigen geluid zich ontwikkelde tot een ferme heavy rocksound en samen komt met de warmte van de blues en de harmonische subtiliteit van de jazz.

Het Huis Verloren biedt een gezellig buiten terras, waar u onder het genot van een drankje naar het akoestische Hot House hoorn, Lost into Jazz Jam Trio kunt luisteren, verzorgd door onze jammende muzikanten uit de omgeving. Tevens kunt u ter plekke genieten van een vers bereide grill specialiteit, verzorgd door ons culinaire team. Kortom, een heerlijke muzikale Hemelvaartsdag die u niet mag missen!

Tickets via www.huisverloren.nl

BLIND EARLY BIRDS €17,50 (uitverkocht
EARLY BIRDS €20,00 (uitverkocht)
FINAL tickets €25,00

Aantal beschikbare kaarten (schatting)

Kaartprijs

Servicekosten:Totaalbedrag:


Veilig betalen via iDeal